MelodyGo®

MelodyGo® on tuotemerkki, jolle Ääniavarassa toimiva MelodyGo -tuotekehitysosasto luo ja kehittää musiikkia ja ääntä hyödyntäviä tuotteita apuvälineiksi terapiaan, varhaiskasvatukseen ja kuntoutukseen.

MelodyGo® -tuotteet innostaa interaktiivisuudellaan käyttäjää uusien kokemusten luomiseen. Värikkäät muodot houkuttelevat liikkeisiin joihin yhdistyy sävelet. MelodyGon tuotteissa käytettävät värit ovat samat, kuin suomen kouluissa ja musiikkioppilaitoksissa musiikin opetuksessa käytettävät värit ja sävelvastaavuudet.

Tällä hetkellä MelodyGo kehittää palkittuja ja suurta suosiota musiikkiterapiassa saaneita melodiapalikoita. Melodiapalikat avartavat musiikin, vuorovaikutuksen ja oivaltamisen maailmaa yhdistämällä sävel, väri ja liike. MelodyGon melodiapalikoilla rakentamista innoittaa niihin suunniteltu applikaatio, joka yhdistää ja antaa moniaistillisen kokemuksen. Applikaatioon liittyy Ääniavaran kehittämä SIS menetelmä, joka tuo aivan uudenlaisen näkökulman vuorovaikutukseen ja musiikin luomiseen äänen ja rakentamisen avulla.  Ääniavara kouluttaa sertifioituja SIS ohjaajia sosiaali- ja terveysalalle.

Ääniavara Oy ja MelodyGo® yhteistyönä kehittävät menetelmiä, jotka soveltuvat erityisen hyvin hyödynnettäviksi erilaisissa terapioissa, pedagogisissa tilanteissa sekä aisti- ja vuorovaikutustyöskentelyssä. Hyviä kokemuksia olemme saaneet käyttämällä MelodyGo®:n tuotteita mm. liikuntarajoitteisten, näkövammaisten ja ADHD asiakkaiden kanssa musiikkiterapiassa.

Jokainen kokee musiikin omalla tavallaan. MelodyGo tuotteet antavat rajattoman mahdollisuuden luoda omaa ääntä, musiikkia ja tuotoksia. Ne ovat tulevaisuuden välineitä, jotka mahdollistavat samanaikaisesti oppimisen, oivaltamisen, kuntoutuksen ja vuorovaikutuksen. Niissä yhdistyy jo entuudestaan tuttuja elementtejä tämän päivän teknologiaan.

MelodyGo tuotekehityksessä on mukana erittäin ammattitaitoinen ja moniammatillinen tiimi, joka koostuu musiikkiterapeuteista, eri alojen muotoilijoista sekä teknologiaosaajista. MelodyGo® etsii myös yhteistyötahoja innovatiiviseen tuotekehitystyöhön musiikinopetuksen, kuntoutuksen, vanhustyön sekä varhaiskasvatuksen puolelta.

MelodyGo – Build Your Sound!

 
 
melodygo_loga(R)